Η ΠΕΕΔ προχωρά σε απογραφή των διαμεταφορέων

Οκτώβριος 2020- Μια δράση μεγάλης σημασίας ξεκινάει με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ) με στόχο την απογραφή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα της αγοράς στην ευρύτερη περιοχή του Ελαιώνα.

Πρόκειται για μία συντονισμένη προσπάθεια της ΠΕΕΔ να δώσει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να καταγράψουν μαζικά και ολοκληρωμένα στοιχεία που σχετίζονται με τη διαμεταφορά, τη μεταφορά, τα κέντρα αποθήκευσης και διανομής εμπορευμάτων (ΚΑΔ) και με την πρακτόρευση. Είναι μία δράση που θα υποδείξει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν οι επιχειρήσεις του κλάδου ώστε να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές, αποδοτικές και κυρίως ορθά οργανωμένες.

Για την καλύτερη αποτύπωση των υποδομών που χρησιμοποιούνται πέραν της δια ζώσης απογραφής, η ΠΕΕΔ έχει διαμορφώσει και ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο ώστε όσοι επιθυμούν να το συμπληρώνουν μέσω διαδικτύου.

Η ΠΕΕΔ καλεί τις επιχειρήσεις του κλάδου να διαθέσουν αυτά τα στοιχεία στους απογραφείς να εξαχθούν τα κατάλληλα συμπεράσματα για τις ανάγκες υποδομών του κλάδου.

Η ηλεκτρονική συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορεί να γίνει στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ

ΑΦΙΣΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 3458887 ή στο 6946009363 κα Χρυσάνθη Μακρή

 

 

 
 
 
Αναζήτηση μεταφορικής εταιρείας

Επιλέξτε την πόλη που βρίσκεστε και την πόλη που θέλετε να στείλετε εμπορεύματα για να εμφανίσετε λίστα με τους αντίστοιχους μεταφορείς-μέλη της ΠΕΕΔ

ΑΠΟ

  

ΠΡΟΣ

  

 
 

 
 
Είσοδος μελώνΞέχασα τα στοιχεία μου
 
 
Έρευνα
Τι γνώμη έχετε για το νέο site της ΄Ενωσης ;


 
 
Εγγραφή στο newsletter

 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (Π.Ε.Ε.Δ.)
Κοζάνης 25, 11855 Βοτανικός, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3238238, 210 3253235, Fax: 210 3254077, Email: info@peed.gr, Website : http://www.peed/gr